شنبه 29 دي 1397
English خانه تماس با ما نقشه سایت

1395/8/11 سه‌شنبه راه اندازی فاز جدید دانشکده دندانپزشکی با حضور ریاست محترم دانشگاه،معاونین و مدیران ارشد

در روز شنبه 8/8/1395، فاز جدید و تکمیلی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور ریاست دانشگاه جناب آقای دکتر طاهر احمدی،جناب آقای مهندس فتح آبادی و کلیه معاونین و مدیران ارشد دانشگاه، افتتاح گردید.
در طی این مراسم،ریاست دانشکده دندانپزشکی،جناب آقای دکتر زارعی، به بیان گزارشی از تکمیل بخش های پیشین و ایجاد و راه اندازی بخش های جدید دانشکده پرداخته و همچنین آماری از تعداد دانشجویان در حال تحصیل و نیز ظرفیت پذیرش بیمار در بخشهای مختلف آموزشی-درمانی را رائه دادند.
در پایان این مراسم،اعضای هیئت رئیسه دانشگاه از بخشهای مختلف بازدید به عمل آورده و از نزدیک شاهد تحولات ایجاد شده در فضای فیزیکی و نیز پذیرش بیماران، قرار گرفتند.
شایان ذکر است ریاست محترم دانشکده،آقای دکتر زارعی این نوید را دادند که به زودی، کیلینیک ویژه دانشکده در شیفت عصر با ظرفیت پذیرش بیماران تخصصی توسط اعضای محترم هیئت علمی دانشکده بازگشایی خواهد شد.

در باره استان
در باره دانشگاه